03 765 01 72 info@wonk.be

Digital Signage Software

Beeldschermen zijn een geweldig medium, maar hoe ga je ze vlot aansturen ?

Wonk DSS

DE TOEKOMST VAN DIGITAL SIGNAGE
Digital Signage is de volgende generatie van effectieve communicatie in zowel private als publieke ruimtes. Wonk Digital Signage System maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie om het maken, bewerken en beheren van content en schermen zowel naadloos als eenvoudig te maken.

Groeien met Wonk DSS

Door de bijzonder gebruiksvriendelijke interface zal je merken dat je elke keer weer een stap verder gaat. Je leercurve, maar vooral je creatieve uitingen gaan in fel stijgende lijn.

Het past geweldig in elkaar

Mediaspelers en beeldschermen beheren en controleren. Creatiever content opmaken met heel wat toeters en bellen, en leuke animaties. Externe bronnen koppelen, planningen opmaken en nog veel meer…

Creëer en beheer

Log in in je omgeving en voeg schermen toe aan groepen. Maak planningen. Betrek anderen door hen te laten meewerken in een intuïtieve gebruiksomgeving waar je eenvoudig spetterende content opmaakt.

Ons verhaal

Wonk DSS het resultaat van een lange zoektocht naar het meest geschikte digital signage systeem. Na heel wat verschillende systemen grondig te testen zijn we geland bij een ontwikkeling van een Amerikaans / Oost Europees bedrijf dat aan zijn derde generatie software bezig is.

Meer dan 30 software ingenieurs werken heel gedreven om van deze prachtige software oplossing een steeds beter product te maken dat (samen)werkt met heel wat devices en oplossingen.

Wonk Digital Signage System

Gebruiksvriendelijk, Flexibel, Stabiel en klaar voor de toekomst

Drag & Drop Content Editor

Het Control Center bevat een volledige Content Editor waarmee u inhoud direct vanaf het platform kunt maken en bewerken zonder dat u software van derden nodig hebt. Versleep media-elementen rechtstreeks naar uw inhoudscanvas, zoals in PowerPoint. Transformeer en orden elementen om uw inhoud dynamischer te maken. En sla afbeeldings- en mediabestanden op naar de bestandsbeheerder van het platform, zodat uw hele team op elk gewenst moment toegang heeft en kan bewerken.

Animatie van elementen

  Voeg animatie toe aan al uw elementen om uw inhoud boeiender en opvallender te maken. Kies uit honderden verschillende animatietypen en definieer de timing en snelheid van de beweging. Zo kan u subtiel een ‘eyecatcher’ laten invliegen, even op en neer wippen en elegant laten vertrekken. Animaties zorgen dat jouw visual net iets meer in het oog springt. Dat is een kracht van beeldschermcommunicatie!

 

Cloud oplossing?

 

 Het platform kan worden ingezet als een op de cloud gebaseerd systeem, waardoor lokale servers niet nodig zijn of als een systeem op locatie, afhankelijk van de voorkeuren en vereisten van de eindgebruiker. Eventueel kan er zelfs gewerkt worden met lokale content servers die bij heel grote netwerken de netwerkbelasting kunnen optimaliseren. 

 

Geavanceerde planningsfuncties

Het controlecentrum bevat een drag & drop afspeeleditor waarmee u snel afspeellijsten van inhoud kunt voorzien en opnieuw indelen en individuele afspeeltijden kunt instellen voor elke inhoud. Met het hulpprogramma Planning kunt u eenvoudig inhoud naar een kalender slepen en neerzetten zodat het op specifieke datums en tijden afgespeeld wordt.

Externe gegevenskoppeling

 Via een eenvoudig in te stellen livegegevensintegratie kunnen koppelingen gemaakt worden met externe gegevens uit diverse systemen. Voeg steeds actuele gegevens toe aan uw inhoud door eenvoudig inhoudsvelden te koppelen aan XML-datafeeds of een eenvoudige Google-spreadsheet. 

 

Interactieve content

Bouw moeiteloos interactieve inhoud voor kiosk- en aanraakschermen zonder de noodzaak van backend HTML-codering. In de drag & drop omgeving laat je je gebruikers eenvoudig door afbeeldingen of je catalogus bladeren. Met Wonk DSS hoef je echt geen programmeur te zijn om schitterende interactieve toepassingen uit te bouwen.  

API toolkit & Sensor integraties

 

Het platform bevat een uitgebreide API waardoor programmeurs relatief eenvoudig complexe integraties kunnen opzetten om andere programma’s of sensoren te laten samenwerken met uw digital signage oplossing.

 

E

Marktconform

 Wonk DSS biedt ondersteuning voor Android, Windows, BrightSign, LG en Samsung-systemen. Bovendien kan aangemaakte content uit het systeem afgespeeld worden in om het even welke moderne internet browser. Of had u nog meer wensen ? Zoek de Wonk DSS player in de Google Play store en test het op uw Android toestel.

  

E

Stabiel & Betrouwbaar

Ondanks het feit dat je kan genieten van het comfort van een cloudoplossing krijg je geen blauwe schermen als je internet er even uitligt. Er is steeds een lokale kopij van de meest recente gegevens. Zelfs voor specifieke internetcontent kan je instellen wat je wil tonen als het web even weg is. Je scherm blijft content weergeven. 

 

Ontdek de levende voorbeelden

De live content opent zich in een nieuw tabblad van uw browser. Voor bepaalde content moet je een privé- of incognitosessie gebruiken. Verander eventueel de venster afmetingen om de verhoudingen te corrigeren.

Klik om de content af te spelen

Klik om de content af te spelen

Klik om de content af te spelen

Klik om de content af te spelen

Klik om de content af te spelen

Klik om de content af te spelen

Content is King – Een beeldscherm is slechts een medium. Net zoals een blad papier.

Als je er niet voor zorgt dat jouw beeldscherm dynamische & zinvolle content weergeeft, dan kan je er beter niet aan beginnen!

Met Wonk DSS heb je een geweldig volledige, betrouwbare en betaalbare oplossing in huis om content  op te maken en je scherm te beheren.

Wil je graag eens testen? Contacteer ons nu!

Omdat we zo overtuigd zijn van deze oplossing, bieden we je graag de mogelijkheid om ze tijdelijk zelf te testen. Wat we appreciëren is dat je ons kort wat feedback geeft na de test.

BEL ME NU
+
Bel mij!