03 765 01 72 info@wonk.be

Communiceer beter met je omgeving !

Communicatie is de drijfveer van alles. Als bedrijf moet je tonen waar je voor staat. Marketingafdelingen krijgen binnen een bedrijf de nodige tools om hier echt werk van te maken.

business data integration

Naar buitenuit: potentiële klanten, leveranciers, buren, overheden, je omgeving. Zij moeten weten waar je bedrijf voor staat en waar je sterk in bent. Er zijn heel veel middelen die je daarbij kan inzetten, denk maar een reclamepanelen, belettering op voertuigen of gebouwen, totems en vlaggen, reclamefolders, advertenties maar ook websites, emailing en sociale media. Uiteraard kan beeldscherm communicatie hier ook in bijdragen. Dit is immers een medium dat je eenvoudig kan bijsturen. Inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Naar buiten, maar ook naar binnen toe ?

Vaak wordt de communicatie naar de eigen mensen wat stiefmoederlijk aangepakt. Wist je dat 87% van de werknemers wereldwijd niet geëngageerd zijn? Dit kost bedrijven wereldwijd elk jaar triljoenen. Nochtans is het engagement van je werknemers één van de belangrijkste factoren om het potentieel van je organisatie volledig te laten openbloeien.
Traditionele middelen schieten vaak te kort.

Natuurlijk doe je wat om je mensen te betrekken.

Je Intranet is een verdienstelijke poging maar geeft geen goed overzicht, is weinig gebruiksvriendelijk en wordt meestal te weinig goed ingezet.
Email berichten worden vaak gemakkelijk genegeerd. Mailboxen zijn vaak overladen en weinig overzichtelijk.
Traditionele rapporten en memo’s zijn vaak verouderd tegen dat ze gezien kunnen worden doordat ze manueel verspreid moeten worden. Er is weinig interactie.

Alles kan beter.

Wat als je nu één platform kan gebruiken om al je boodschappen perfect door je bedrijf te laten lopen. Korbyt en KorbytGo sturen je groot formaat beeldschermen, desktop PC’s en mobiele apparaten in je bedrijf.

Engageer je complete personeelsbestand met regelmatige en gepersonaliseerde content.
Bereik al je medewerkers – ook externe vertegenwoordigers en medewerkers zonder bureau.
Geef een boost aan de prestaties van je medewerkers.

Wonk bvba is de officiële partner van RMG Korbyt in België – Ontdek meer over
een geweldig state-of-the-art content mangement systeem op www.korbyt.com
of de oplossing om je interne communicatie te optimaliseren op www.korbytgo.com

Ontdek meer van Wonk bv

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder