03 765 01 72 info@wonk.be

Audience Analytics

Meten is weten - Slimmer worden door technologie !

Camerabeelden

Camerabeelden van een beveiligingscamera of een camera geïntegreerd in of nabij het scherm zijn een bron voor een massa informatie. Afhankelijk van de opstelling kan u in kaart brengen waar mensen lopen. Ook hun leeftijd en geslacht worden opgeslagen. Uiteraard is alles conform de privacy wetgeving. Slimme systemen zorgen er ook voor dat mensen niet dubbel geteld worden omdat ze bijvoorbeeld tweemaal kort na elkaar in beeld komen.

Sensoren

Via verschillende sensoren in uw zaak kan er zinvolle informatie opgeslagen worden. RFID tags op producten kunnen meten hoeveel een product opgenomen wordt. Bewegingssensoren kunnen meten hoe vaak de paskamers gebruikt worden. Infrarood barrieres kunnen nagaan hoe vaak en wanneer mensen uw zaak binnenkomen. Camerabeelden kunnen meten of er teveel mensen aan de kassa staan te wachten zodat een systeem een nieuwe medewerker kan verwittigen. Beacons kunnen gebruikt worden om te meten maar ook om berichten / promoties te sturen naar de smartphone van uw passant (klant).

Wifi analytics

Via wifi kan uw passanten in kaart brengen. Inzien hoeveel mensen voorbij uw zaak stappen en hoeveel er binnen komen. U kan ook Social wifi aanbieden waarbij u gratis Internet verbinding geeft in ruil voor een like op Facebook bijvoorbeeld. Via dit kanaal kan u vervolgens ook promoties naar de smartphone van uw klanten versturen. Bijvoorbeeld telkens als zij in uw omgeving langkomen….

Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden om zinvolle cijfers te verzamelen die u inzicht geven in de werking van uw zaak. Teveel om op te noemen. Contacteer ons en we bespreken graag de mogelijkheden.