03 765 01 72 info@wonk.be

Learn & Fun

Ervaar dat leren en plezier samen kunnen gaan

Presentatieschermen

Een groot formaat scherm is een prima middel om presentaties te tonen. Het staat garant voor een nog betere kijkervaring. Met hoge resolutie beelden, een brede inkijkhoek, een diep kleurenspectrum, krijg je je publiek gegarandeerd mee in je verhaal. Eventueel kunnen schermen gecombineerd worden. Voldoende connectiemogelijkheden zijn belangrijk. Beeldschermen gaan langer mee dan projectielampen en geven helemaal geen schaduwen meer. Uw beeldscherm kan ook bevestigd worden op een mobiele stand. In het onderwijs zijn er een aantal speciale vereisten waar je zeker aan moet denken bij de installatie van een smart board. We bespreken het graag vrijblijvend met jou.

Interactieve presentatieschermen

Een super kijkervaring combineren met interactiviteit! Interactiviteit kan zelfs heel ver gaan. U kan gebruikers op hun eigen toestellen mee laten volgen. Maar er zijn ook systemen waarbij gebruikers zelfs door op hun toestel notities te maken deze live geprojecteerd kunnen worden. U kan ook kiezen om de leerlingen zelf te laten werken op hun tablet of PC en uit de lijst van de leerlingen die op het groot scherm voorbij scrollen ééntje uit te pikken die dan voor de klas vanop zijn plaats interactief kan werken. Er zijn centrale beheersystemen zodat IT of Wonk verschillende klaslokalen vanop afstand kan up to date houden.

Interactieve projectoren

Projecteren is een prima manier om een beeld op groot formaat weer te geven. Het is een kleinere investering dan beeldschermen op groot formaat. Hou wel rekening met de levensduur van projectielampen. Maar ook daar zijn er grote verschillen tussen projectoren.

Smart Flipcharts

De flipchart of flipover is een geweldig nuttig attribuut in een vergaderzaal of leslokaal om in de marge van de presentatie gedachten, werkpunten, brainstorms, ideeën, diagrammen , … overzichtelijk bij te houden. Hoe handig zou het zijn om deze aantekeningen zelf goed bij te houden. Je kan ze nu ‘wegflippen’ naar je PC, tablet, smartphone en op die manier ook delen. Laat je inspireren door Smart Kapp.

Play- & Fun Tafels

Kinderen leren graag. En zeker in groep. Dus als je ze een grote tablet geeft waar ze samen op kunnen leren, ontdekken en spelen, dan zijn ze vertrokken. Duizenden applicaties staan voor je klaar.

Ontdek meer over onze leer-, speel- & beleeftafels op onze speciale pagina.

BEL ME NU
+
Bel mij!