03 765 01 72 info@wonk.be

Kinderspeelhoekjes

Je kent ze wel, de kinderhoekjes… Vaak wat oud speelgoed en wat kleurpotloden die er al snel heel rommelig gaan uitzien. En waar toch wat werk inkruipt om alles netjes te houden. Vanuit onze beeldscherm invalshoek kunnen we je nu de Manico FunTable aanbieden. Als exclusief importeur voor de BeNeLux zijn we alvast heel enthousiast over dit product.

De Manico FunTable

De Manico FunTable is een succesvol Zweeds product dat in 2012 in zijn eerste versie gelanceerd werd door een leerkracht, een ingenieur en een zakenman. Intussen vele tafeltjes verder zitten we aan de derde generatie.

Een gigantische touchpad!

Manico FunTable is intuïtief en gemakkelijk in gebruik, net zoals andere tablets en smartphones. Kinderen hebben hier echt geen uitleg bij nodig. Alles wijst zichzelf uit. Manico FunTable heeft een duurzame constructie en de schaal is gemaakt van milieuvriendelijk plastic. De FunTable heeft een nauwkeurige optische sensortechnologie die zorgt voor het beste aanraakgevoel en precisie in de markt. Het ontwerp van de tafel is slank en past in de kantooromgeving, op openbare plaatsen en in (kleuter)scholen. Laat de creativiteit van kinderen de vrije loop door de Funtable te gebruiken. Met onbeperkte toegang tot spelen en / of educatieve toepassingen, die hun geest stimuleren om kennis te absorberen, zonder dat ze er zich van bewust zijn.

Eénvoudig en volledig

Manico FunTable is een interactief 32 “touchscreen, gebouwd in een stevige en aantrekkelijke doos, samen met een Android computer, Wi-Fi, een voeding. Het volstaat het apparaat op een vlakke ondergrond te plaatsen. Het oppervlak is een 5 mm antireflex, antikras en kindveilig glas. Er is helemaal geen installatie. Sluit de FunTable gewoon aan op de voeding en begin de tafel te gebruiken. Standaard zijn een zevental spelen geïnstalleerd. Maar je kan eenvoudig elke spel dat beschikbaar is in de Google Play Store downloaden, of één van de talloze pedagogische educatieve toepassingen die verkrijgbaar zijn bij externe leveranciers. Vandaag is FunTable verkrijgbaar in zes speelse kleuren. Wonk kan desgewenst je FunTable op afstand bijwerken en ondersteunen. Download hier de productfolder. Contacteer ons snel voor de voorwaarden, want deze knaller kan je voor een prijsje aankopen (in vergelijking met de meeste van zijn soortgenoten)

Info@wonk.be of +32 3 765 01 72

Ontdek meer van Wonk bv

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder