03 765 01 72 info@wonk.be

wePresent Wics 2100

wePresent toont de toekomst van het samenwerken: de WiCS-2100. De eerste in een lijn van nieuwe draadloze samenwerkingsoplossingen. Dit toestel kan elk interactief scherm of interactieve projector meer en vlottere input mogelijkheden bezorgen. Hierdoor wordt samenwerken echt eenvoudig. Voortaan geen kabels meer in de klas of meeting room, maar een oplossing waar elk device moeiteloos op het grote scherm kan werken. Toon wat jouw medewerkers of leerlingen creëren voor je publiek. Laat de input echt uit verschillende hoeken komen – maar dan zonder draden!

De WiCS-2100 van wePresent biedt een intuïtieve gebruikersinterface voor het selecteren en delen van verbonden apparaten, die in een dynamische schermindeling getoond worden. Dankzij previews van wat gebruikers op hun scherm hebben, is altijd duidelijk wat er op het grote scherm zal verschijnen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het maken van notities op het scherm geweldig. Door een volledige integratie van Apple Airplay en Google Chromecast wordt samenwerken echt leuk! Ontdek hoe je de mogelijkheden van interactieve schermen of projectors flink kan upgraden.

De WiCS-2100 biedt:

  • Een intuïtieve user interface, ontwikkelt voor zeer eenvoudig gebruik met touchscreens en USB-inputs.
  • Een preview mogelijkheid, die beheerders toestaat aangesloten apparaten te bekijken voordat ze op het scherm getoond worden.
  • Verbeterde ondersteuning voor Apple AirPlay en Google Chromcast.
  • Een dual-core processor die een snelle prettige beleving verzorgt
  • En nog veel meer!

Samen met de WiCS-2100 introduceert wePresent ook nieuwe software, de wePresent Management Suite. De Suite is een server-based oplossing, die beheerders de mogelijkheid geeft de wePresent apparaten binnen de organisatie beter te beheren. En dat allemaal vanaf hun eigen IT-werkplek.

Download hier de Spec Sheet van de wePresent Wics-2100 of bekijk hieronder de video

wePresent heeft ook een reeks andere modellen in het assortiment. We bespreken graag met jou welk model best past bij je noden en budget.

BEL ME NU
+
Bel mij!

Ontdek meer van Wonk bvba

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen