03 765 01 72 info@wonk.be

Wat is Huddle ?

In de sportwereld is een ‘huddle’ een actie van een team dat bij elkaar komt, meestal in een strakke cirkel, om strategieën te overlopenHuddleInSport, te motiveren of vieren. Het is een populaire strategie om tegenstanders te beschermen tegen gevoelige informatie en fungeert als een vorm van isolatie wanneer het geluidsniveau in de locatie zodanig is dat normale communicatie op het terrein moeilijk is.

Waarom Huddle Rooms belangrijk zijn ?

Misschien heb je al eens iets gehoord over huddle rooms. Deze kleine, gebruiksvriendelijke ruimtes zijn veelbesproken in de samenwerkingsindustrie en met goede redenen – ze nemen weinig ruimte in, zijn redelijk goedkoop om te implementeren. Ze laten toe om snelle en informele vergaderingen met een kleine groep mensen te laten plaatsvinden en dragen geweldig bij aan samenwerking en productiviteit.

Waarom Huddle Rooms?

Stel je even voor: je had net een fantastisch idee voor een nieuw productaanbod, en je wil je team bij elkaar voor een snelle brainstorm sessie. Alle vergaderzalen in je gebouw zijn bezet voor grote vergaderingen, je kan dan niet iedereen in een klein kantoor of in een ander plekje steken om uw ideeën te delen – wat doe je? Je gaat naar een huddle kamer, die past perfect bij je kleine groep en je kunt er gemakkelijk samenwerken en overleggen met je interne of externe teamleden. Je zal merken dat ideeën veranderen in grootse realisaties. Het is de perfecte, handige oplossing!

Of misschien wil je snel samen even de sterke punten uit de nieuwe productpresentie, die je van de leverancier binnenkreeg, bespreken. Zodat iedereen er gemotiveerd mee aan de slag kan.

Naast gemakkelijk moeten huddle kamers uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig zijn in termen van technologie, zodat iedereen deze kan gebruiken. Ze nemen niet veel ruimte in, zijn budgetvriendelijk en kunnen de meest productieve kamers in je gebouw zijn.

Een Huddle Room inrichten

Een typische huddle kamer is geschikt voor vier tot acht personen. Wat de technologische oplossingen betreft, raden wij aan de kamer uit te rusten met hoogwaardige vergadertechnologie voor lokale en externe presentaties. Deze ruimtes moeten onder meer voorzien worden van een scherm (op maat van de grote van de ruimte), een soort audio-conferencing systeem met volledige audio-dekking van de kamer,  bedrade en draadloze presentatiemogelijkheden in zowel analoge als digitale formaten. Videoconferentiesystemen en interactieve displays kunnen ook  worden toegevoegd om de samenwerking verder te verbeteren.

 

Ontdek meer van Wonk bv

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder