03 765 01 72 info@wonk.be

In samenwerking met een aantal leasingbedrijven kan Wonk u ook leasing of renting mogelijkheden aanbieden. Je betaald dan maandelijks een klein bedrag voor het gebruik van de goederen. Leasing of renting kan gezien de aard van de producten met contracten van drie tot vijf jaar. Op het einde van het contract heb je de mogelijkheid om de producten voor een relatief klein restbedrag aan te kopen.

Wij maken je graag een voorstel op maat van jouw noden met vermelding van de leasing of renting opties. Vraag ernaar.

Wist je dat we voor scholen zelfs formules aanbieden met een contract van 3, 4 of 5 ‘school’jaren. Je hoeft dan in de maanden juli en augustus geen betaling uit te voeren.

Leasing of renting kan enkel na goedkeuring van uw dossier bij onze leasingpartner. Er zal bij aankoop een contract opgemaakt worden dat je moet ondertekenen. Jij betaald enkel de maandelijks afgesproken bedragen. Wonk zorgt voor alle papierwerk. Kan het nog gemakkelijker?

Voordelen :

  • Geen extra waarborg nodig. De leasingmaatschappij is juridisch eigenaar van de goederen die jij in gebruik neemt. Het goed zelf dient als waarborg.
  • Eigen middelen gebruiken voor andere doeleinden. Je hebt meer eigen middelen ter beschikking door niet zelf de aankoop te moeten doen. Zo kan je investeren in andere zaken.
  • Minder administratie. De leasingmaatschappij koopt de goederen aan. De administratie van de aankoop, zoals de betaling van voorschotten, doet de leasingmaatschappij.
  • Meer of minder aflossen? Je kiest voor de termijn van de leasing en dus voor een zware of lichte aflossing.
  • Nooit te veel btw betalen. De leasingmaatschappij betaalt de volledige factuur inclusief btw aan de leverancier. Zo krijg jij een gratis voorfinanciering van de btw en hoeft je bedrijf niet te wachten op een eventuele terugbetaling. De btw wordt nooit aangerekend op de volledige som, maar alleen in verhouding met het gebruiksgenot.

 

BEL ME NU
+
Bel mij!

Ontdek meer van Wonk bvba

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen