03 765 01 72 info@wonk.be
Weg met die grote papieren die te vaak zichtbaar blijven hangen voor ongewenste kijkers…

Op de CES vakbeurs in Januari 2018 introduceerde Samsung de FLiP. De FLiP is een interactieve flipover met ongeëvenaarde schrijfervaring en slimmigheden die efficiënter en productiever samenwerken stimuleren. De FLlP doet precies wat je van een dergelijke tool verwacht. Geen overdaad aan nooit-gebruikte functies, maar alleen die functies die de gebruiker écht verder helpen. Dit in combinatie met het intuïtieve gebruik en de kwaliteit die je van A-merk Samsung mag verwachten, maakt het een ideale oplossing voor teammeetings. Gebruikers kunnen zonder instructie aan de gang en beheerders hebben er geen omkijken naar.

De gebruiker als uitgangspunt

Bij de ontwikkeling van de FLiP is de gebruiker – en niet de technologie – als uitgangspunt genomen. Dit heeft zich duidelijk vertaald naar de interface. Zo wordt het scherm automatisch geactiveerd via sensorherkenning of zodra de digitale pen uit de houder wordt gepakt. Verder kan er, behalve met de meegeleverde pen, geschreven worden met ieder ander gewenst schrijfgereedschap en is de flipover met één beweging horizontaal of verticaal te draaien. Zo is de beschikbare schrijfruimte eenvoudig te maximaliseren. De schrijfervaring zelf is dankzij de ontwikkelde touch technologie zeer natuurlijk en de mogelijkheid het scherm in portraitmodus 4,5 graad naar achteren te kantelen versterkt dit nog eens.

Content van persoonlijke devices weergeven

Uiteraard biedt de FLiP, met geïntegreerde NFC- en schermspiegelingstechnologieën, aan deelnemers de mogelijkheid om content vanaf bijvoorbeeld een smartphone weer te geven. Door deze mobiele connectiviteit is het mogelijk om afbeeldingen, grafieken of andere essentiële bestanden rechtstreeks vanaf persoonlijke apparaten te introduceren… alles in een duidelijk, gemakkelijk leesbaar formaat en direct klaar om te bewerken en te delen.

Handige zoekfunctionaliteit, optimale veiligheid

Een ander voordeel van deze digitale flipover versus een statisch model is dat de pagina’s oneindig zijn. Zowel in afmeting als in aantal. Er hoeven geen papierblokken en stiften meer besteld te worden en gebruikers hoeven niet bang te zijn dat gevoelige informatie ergens hard copy blijft rondslingeren. Aantekeningen kunnen digitaal worden opgeslagen in een centrale opslagdatabase, compleet met handige zoek- en navigatiefuncties waarmee een specifiek item in seconden kan worden gevonden. De gedetailleerde voorvertoning geeft een samenvatting voordat deze wordt gedeeld met deelnemers op afstand. Uiteraard zijn alle bestanden ook te beveiligen met een persoonlijk wachtwoord.

De Samsung FLiP biedt onder andere…
  • Natuurlijke schrijfervaring dankzij de capacitive touch technologie én de mogelijkheid om het scherm in portraitmodus 4,5 graad naar achteren te kantelen.
  • Automatisch schermactivatie door sensortechnologie.
  • Eenvoudig horizontaal of verticaal te draaien om de schrijfruimte te maximaliseren.
  • Content van externe devices weergeven met geïntegreerde NFC- en schermspiegelingstechnologieën.
  • Handige zoek- en navigatiefuncties in de centrale database.
  • Notities (beveiligd) opslaan.

Lees meer over de Samsung FLiP op de miniwebsite of download de Samsung FLiP brochure

Bestellen kan bij Wonk uiteraard !

BEL ME NU
+
Bel mij!

Ontdek meer van Wonk bv

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen