03 765 01 72 info@wonk.be

Bizarre Coronatijden, ook in je winkel

Bij supermarkten zie je dezer tijden veiligheidsmensen staan aan de ingang om te zorgen dat de winkel niet overbevolkt geraakt en om winkelkarren te ontsmetten. Een efficiënte aanpak maar het kostenplaatje dat hierbij past is niet voor iedereen weggelegd.

Technologie kan je helpen

Als specialist in beeldschermcommunicatie helpen we ondernemers graag verder met technologische oplossingen. Een beeldscherm kan je klanten informeren over hoe ze zich moeten gedragen in de winkel. Zo kan je hen tonen wat ze precies moeten doen. De informatie op het scherm kan je vlot wijzigen mocht je ervaren dat het anders beter kan.

Slimme sensoren kunnen geïntegreerd worden in je beeldschermcommunicatie opzet en aangeven of klanten kunnen binnenkomen of dat ze nog even geduld moeten hebben. Met gerichte bewegingssensoren tellen we de in- & uitgaande passage zodat je winkel nooit overladen geraakt met mensen en het voor iedereen veilig blijft. Of je kan een afstandsbediening gebruiken om de content op je scherm aan te passen aan de situatie.

Informeer naar de mogelijkheden. Beeldschermen kosten nu geld maar zullen altijd ingezet kunnen worden om de last-meter communicatie in jouw zaak te verbeteren en je op die manier je omzet een boost te geven.

 

Toon nu corona info en als straks alles over is jouw eigen promo’s

 

Contacteer ons snel voor meer info

 

 

Info@wonk.be of +32 3 765 01 72

Ontdek meer van Wonk bv

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder